Little Cute Girl
Disclaimer
Sweet Owner

Sarah-Terengganu,Malaysia
13 y/0
Hello to all of the  かわい人 ! Enjoy my tutobies along with my story. You can leave your footsteps in the cbox below. Follow me if you think my blog is cute! LOL XD


Menu
Blueiy Button
POST CBOX


Click the word above! Don't forget to leave your footprints in the cbox!



Followers
My Friends

Credits
Leg's Note
Template 100% made by Atin Tory. This blog is edited and own by AzuNyan. Thanks a lot to C U T E for helping me.
Review Blog Nurin Aireen
Tuesday, July 2, 2013 | 2:35 AM | 3 comments


Assalamualaikum dan salam sejahtera semuanye..hahaha..alhamdulillah..hadiah giveaway satu lagi daa sampai..haha..dapat jam ice warne merah..yeahehe..tapi yg saiz besar..saye pon terus jual kat ayah saye.. XDD yg peliknye..ayah saye nk pulak beli jam tu..saye letak harga murah je..RM10 je..lol..kaya sekejap..ok..saye terharu gile sebab korang sudi follow blog yg tak seberapa nih..pejam celik pejam celik..dah 106 followers..alhamdulillah..dan skang saye nk review blog Nurin Aireen iaitu follower ke-100 saye..haha..saye rase terhutang budi kat diye so saye review laa blog dia.

Blog dia ni memang super cute gile..dari atas sampai laa bawah..sumenye pink! Saye ni suke laa jugak dengan pink..hehe..tapi..katanye..dia actually tak suka pink sampailaa dia kenal bias dia..Lee Sungyeol. Haha..nampak sangat dia ni k-popper kan? Dia jugak ialah mangsa SPM..sian dia..haha..abang saye pon pelajar SPM jugak..kekeke..susunan sidebar pon ok..cantik dan kemas je..loading pon cepat..mungkin sebab dia gune blogskin kot..same cam blog saye ni laa..hohoho..ok..that's all..thanks kepada Nurin sebab sudi follow blog nih. Korang nk tengok tak blog dia? Nah..ni URL:-http://nurinaireen.blogspot.com/
Oki doki! Bye~~!

p/s: saye jugak akan review blog follower ke-20,40,50 dan seterusnye..hahaha
Blogger Nurin said...

Thanks sebab sudi review blog Nurin ^^ Tapi Nurin guna simple template, bukan blogskin. Hee :D

 
Blogger Nur Sarah said...

lol..mintak maap..

 
Blogger Nurin said...

tak apa ^^

 

Post a Comment







Older Post | Newer Post