Little Cute Girl
Disclaimer
Sweet Owner

Sarah-Terengganu,Malaysia
13 y/0
Hello to all of the  かわい人 ! Enjoy my tutobies along with my story. You can leave your footsteps in the cbox below. Follow me if you think my blog is cute! LOL XD


Menu
Blueiy Button
POST CBOX


Click the word above! Don't forget to leave your footprints in the cbox!



Followers
My Friends

Credits
Leg's Note
Template 100% made by Atin Tory. This blog is edited and own by AzuNyan. Thanks a lot to C U T E for helping me.
Assalamualaikum! ^o^
Saturday, July 20, 2013 | 5:38 AM | 2 comments


Assalamualaikum sume! Tak terlambat lagikan untuk ucapkan selamat berpuasa? nyahaha (quotes terbaru)..memang laa sempat..kita masih lagi berpuasa right? yeah..dah lama jamang x update blog..lol..ayat ganu..tapi memang lame pon..seriously~~actually, saye ni selalu je check blog..tengok overview,comment dan tengok kalau2 ade menang GA ke..hahaha..tak nak cakap ape2 pon kat sini..saje je nk update blog..tak nk bagi berhabuk..nyahaha

Korang camne? lol..ayat skema~~hahaha..skang nih daa tak ramai sangat nk tengok blog nih..bila tengok kat stats..alahaiiiiiiiiii..dikit bangat dong.. DX memang rase sedih jugak laa..cbox tu pon takde orang..but it's okay..saya tahu yg blog ni memang takde ape2..just tuto yg senang dan freebies yg tak seberapa..huhuhu..

Oklaa..kat sini saye nk kongsi sikit lukisan saye..oit..korang sume ni tahu tk yg saye ni suke melukis? lol..rase cam tak pernah lagi tunjuk lukisan saye..haha..takpe2..meh nk tunjuk..

ni lukisan nk bagi kat kawan..kelmarin dan hari ni hari lahir kawan..so..just bagi drawing for them

nyahaha..yui and azunyan! kekeke

ni yg paling special~~singing!!

Hahaha..tu je yg dapat tunjuk~~malas nk upload yg lain..dah laa tnet cam siput..jap..rasenye siput laju lagi! lol..ok ok..tu jek..bye2! Kalau rajin saye bagi laa freebies header~~
Blogger Yuuki Uchiha said...

Cantik :D

 
Blogger Nur Sarah said...

sakyuu cik adik :D

 

Post a Comment







Older Post | Newer Post