Little Cute Girl
Disclaimer
Sweet Owner

Sarah-Terengganu,Malaysia
13 y/0
Hello to all of the  かわい人 ! Enjoy my tutobies along with my story. You can leave your footsteps in the cbox below. Follow me if you think my blog is cute! LOL XD


Menu
Blueiy Button
POST CBOX


Click the word above! Don't forget to leave your footprints in the cbox!



Followers
My Friends

Credits
Leg's Note
Template 100% made by Atin Tory. This blog is edited and own by AzuNyan. Thanks a lot to C U T E for helping me.
Tutorial : How to Use The Blockquote
Friday, June 28, 2013 | 4:49 PM | 0 comments


Hai korang sume..hehe..lambat skit update blog..hari ni nk ajar buat blockquote untuk tutobies. Yang dah tahu tu takyah tengok laa tuto nih..hahaha..actually..saye rujuk tuto kak tieqa untuk buat tuto nih..sebab saye ni memang tak pandai sangat mengajar-ngajar nih..ok ok..korang tau tk blockquote tu ape? haha..tengok kat bawah.
BLOCKQUOTE
Haa..tulaa blockquote! ok..nk belajar buat blockquote? ikuyo!

1.  Dashboard>New Post.
2. Taip je macam biasa.


3. Then korang highlightkan bahagian yg nk di blockquote tu. Lepas tu korang tekan gambar quote cam gambar kat bawah tu.


4. Preview bagi pengguna template designer.
5. Save. Cuba tengok ade tk blockquote. Kalau takde tu mesti ade masalah kat bahagian codes tu.




Older Post | Newer Post