Little Cute Girl
Disclaimer
Sweet Owner

Sarah-Terengganu,Malaysia
13 y/0
Hello to all of the  かわい人 ! Enjoy my tutobies along with my story. You can leave your footsteps in the cbox below. Follow me if you think my blog is cute! LOL XD


Menu
Blueiy Button
POST CBOX


Click the word above! Don't forget to leave your footprints in the cbox!



Followers
My Friends

Credits
Leg's Note
Template 100% made by Atin Tory. This blog is edited and own by AzuNyan. Thanks a lot to C U T E for helping me.
Segmen Headerku Comel
Monday, June 3, 2013 | 10:43 PM | 2 comments

Selamat Pagi! Upss..silap2..daa tengah hari laa..hehee..ok ok..actually..entry ni diupdate semalam..tapi tak sempat sebab mak nk pinjam komputer sekejap..aih..bukan sekejap! sampai kul 1 pagi pon tak berhenti lagi..alaa..main fb je diye tuh..haha..it's ok..saye boleh update hari ni..ok ok..saye memang nk join segmen headerku comel ni..kenape? sebab saye tahu header saye memang comel..haha..gurau2..kekeke..ok ok..saye nk pertaruhkan header kat bawah tu.


Header kat atas tu melambangkan yang saya ni seorang yang suka muzik. Kadang2 tu ade laa jugak tulis lirik..dan saya letak gambar anime yang saya suka kat atas tu..yeah..sesuai kan? sebab saye letak gambar anime tu ialah sebab untuk memperfectkan lagi header tu..haha..gurau2..mane ade header yg perfect right? actually, sebabnye ialah untuk menunjukkan saye jugak seorang otaku. Tak tahu ape tu otaku? Otaku tu orang yg minat anime laa..hehe..tu je..bye2
Blogger SyasyaHusnina said...

Dari segmen yang sama
http://syasya-husnina.blogspot.com/2013/05/segmen-headerku-comel.html .Jemput singgah ke blog saya

 
Blogger S.K.A said...

Assalam..dr segmen yg sama :) g.luck

http://www.minus-ska.blogspot.com/2013/06/segmen-headerku-comel.html

 

Post a Comment







Older Post | Newer Post