Little Cute Girl
Disclaimer
Sweet Owner

Sarah-Terengganu,Malaysia
13 y/0
Hello to all of the  かわい人 ! Enjoy my tutobies along with my story. You can leave your footsteps in the cbox below. Follow me if you think my blog is cute! LOL XD


Menu
Blueiy Button
POST CBOX


Click the word above! Don't forget to leave your footprints in the cbox!



Followers
My Friends

Credits
Leg's Note
Template 100% made by Atin Tory. This blog is edited and own by AzuNyan. Thanks a lot to C U T E for helping me.
Freebies : Cute Header #9 (Background)
Wednesday, June 26, 2013 | 3:05 AM | 0 comments


Hayo! Dah lama daa saye tak update blog kan? Saya memang slalu cam tu..kwang kwang kwang..hahaha..btw..hadiah GA daa sampai..hepi gile! memang suke sesangat..saye nih saje malas nk tunjuk gambar..kalau nk tengok..pegi sendiri kat fb saye tuh..kekeke..saye pon dah mule biase dah dengan perangai cik kawan sebelah saye tuh..skang baru tahu..sume orang benci diye..hohoho..jadi skang dah ok dengan skolah nim..dah ade ramai kawan..and kalau korang nk tau..saye masuk kawad kaki! yeahhh! memang best gile..haha..actually, dari skolaa rendah lagi saye terlibat dlm pertandingan kawad kaki nih..yeah..so memang boleh menyesuaikan diri. Esok bertanding laa..hehe..dan perasan sesuatu tak? Blog sudah bertukar wajah! Hehehe..temanye tetap warne biru..kahkahkahkah..so..skin yg lame tu saye wat sebagai blogskin untuk sume..nanti saye akan wat freebies skin tu kat blog..okeh..tu je..malas nk beleber panjang maa..nah..kat bawah ade bagi header skit..silakan laa ambik ye..kali ni header saye buat gune photoshop! biase gune photo editor biase je..tapi skang dah berubah! hahaha..tekan image untuk dapatkan header ok? Salam dan sekian..hahaha.











Older Post | Newer Post