Little Cute Girl
Disclaimer
Sweet Owner

Sarah-Terengganu,Malaysia
13 y/0
Hello to all of the  かわい人 ! Enjoy my tutobies along with my story. You can leave your footsteps in the cbox below. Follow me if you think my blog is cute! LOL XD


Menu
Blueiy Button
POST CBOX


Click the word above! Don't forget to leave your footprints in the cbox!



Followers
My Friends

Credits
Leg's Note
Template 100% made by Atin Tory. This blog is edited and own by AzuNyan. Thanks a lot to C U T E for helping me.
Arigatou Nee!
Monday, May 6, 2013 | 4:17 AM | 0 comments


Konbanwa! -__- aahhhhhhhh..naik gile saye camni..malas dah skolah situ..bagusnye dapat tukar skolah..huhu..saye benci dia!! serab betol! hee.."serab" tu perkataan yg saye gunakan untuk..hehee..takleh bagitau..rahsia maa..ape2 pon..Saya betol2 nk berterima kasih pada Kak Ayuni..sebab tolong buat header saye yg cantik molek kat atas tuh..saye appreciate sangat2! Yea..first time saye request header ngan orang and dia dapat siapkannye! Hee..dulu saye selalu request header ngan kak tieqa..tapi dia tu ramai sangat peminat jadi slalu tak cukup masa nk siapkan header..kadang bile diye free je dia buka request header..tapi saye slalu tk sempat..huhu..takpe ah..kita mintak ngan orang lain laa..yea..Kak Yuni! arigatou!! Huhuhu..sayang kak yuni ketat2!! Hoho..cam orang gedik lak..hee..oklaa..stop2..Ape pon..saye memang sangat terhutang ngan kak yuni nih..huhu..eikk..kalau korang nk request ngan diye tuh..takyah laa banyak sangat detail..pening kepale dia nanti..dahlaa dia tu calon Sijil Peperiksaan Malaysia..humm..oklaa..tu saje..dah malas nk update..kene study lak..huhuhu..bye2!





Older Post | Newer Post