Little Cute Girl
Disclaimer
Sweet Owner

Sarah-Terengganu,Malaysia
13 y/0
Hello to all of the  かわい人 ! Enjoy my tutobies along with my story. You can leave your footsteps in the cbox below. Follow me if you think my blog is cute! LOL XD


Menu
Blueiy Button
POST CBOX


Click the word above! Don't forget to leave your footprints in the cbox!



Followers
My Friends

Credits
Leg's Note
Template 100% made by Atin Tory. This blog is edited and own by AzuNyan. Thanks a lot to C U T E for helping me.
Konichiwa!
Monday, April 8, 2013 | 3:46 AM | 0 comments

Hayo sume! Haa..ni actually blog lame saye..tapi saye daa tukar sume link..dan skin nih tak lama lagi akan diubah suai jadi blog yang cute metot..hoho..ni just beginning je..haha

Dulu saye just buat blog untuk otaku je..bukan untuk dibace..tapi untuk senang diorang cari lirik lagu anime diorang..so..cam blog lirik ah..saye tak buat blog lain sebab blog ni daa ade banyak followers..hehee..actually skit je..hoho..

so..saye ingatkan skali gih..ni just the beginning..nanti nk tukar laa sume nih..yelaa..kite ni sibuk..hoho..kk..kalau korang nk cari skin untuk blog..boleh gune blogskin saye..hee..dan..otaku yg terbaca bende nih dan nk cari lirik lagu tuu..boleh gi blog saye yg baru je buat..hehe..

Link:
1.Anime and Manga Lyrics --> Blog
2. Blogskin
3. Twitter
4. Ask.fm

Done! hahaa..kite jumpe lagi err!




| Newer Post